Over MSV

M.S.V. Denekamp staat voor Men Sport Vereniging Denekamp, de vereniging bestaat uit 31 fanatieke leden uit Denekamp en omstreken en is voor jong en oud geschikt.

Iedere vrijdagavond is manege de zonnebeek de thuis basis van de M.S.V. Denekamp, op die vrijdagavond word er les gegeven aan voornamelijk de wedstrijdmenners. Er zijn echter ook recreanten aanwezig die gebruik van de gelegenheid en wat vrij gaan mennen.

Zoals al eerder aangegeven bestaat de vereniging uit zo veel wedstrijdmenners, op amateur niveau, als niet wedstrijd rijders die graag mee doen tijdens één van de prachtige ritten van de Koets’n Keals. De wedstrijdmenners rijden zowel in- als outdoor wedstrijden, die groten deels in het oosten van het land worden gehouden.   Deze rubrieken waarin in word deelgenomen varieert per menner, enkele rijden in de “hobbyklasse” en hebben geen startpas bij de KNHS. Anderen rijden wel met een startpas en komen uit in de klassen 1, 2 of 3. Verder treden onze wedstrijdmenners met allemaal verschillende combinaties aan de start, onze vereniging heeft zowel menners met een enkelspan-pony als enkelspan-paard, maar ook hebben tweespan-pony’s en zelfs vierspan-pony’s in de gelederen.

Een andere kant van de M.S.V. zijn de niet wedstrijd rijders die graag meerijden in verschillende ritten die voornamelijk worden georganiseerd door de Koets’n Keals. Meer informatie vindt op onze website!

Het is weer zover! De voorbereiding voor EIM 2019 zijn weer begonnen.
We zullen net als vorig vorig jaar de Twente Cup verrijden op zaterdag (9 november). De beste combinaties van deze wedstrijd over twee manches zullen ‘s avonds terug keren voor de finales. Deze finales vinden plaats voor aanvang van de twee top rubrieken van de avond. De beste vierspan pony menners zullen weer naar Denekamp komen, evenals de beste tweespan paarden.

Er wordt gestreden om een totale prijzen pot van €2200,-. De top rubrieken zullen strijden om de hoofdprijs van €300,- (vierspan pony’s) en €250,- (tweespan paard). Ook voor de finales van de enkelspan paard en pony en tweespan pony zullen er extra geldprijzen beschikbaar komen. Voor meer informatie daarover houdt onze site en social media in gaten!
Schrijf je ondertussen vast snel in via onze site https://www.euregioindoormennen.eu/

Op zondag 10 november is er de mogelijkheid om een oefenparcours te rijden. Voor het oefenparcours is inschrijven niet noodzakelijk, iedereen is van harte welkom!