Wie zijn wij…

St. Het Winnende Paard  is een stichting die zich bezig houdt met paardrijden voor mensen met een beperking. Deze beperking kan zowel lichamelijk als verstandelijk zijn, ook een meervoudige beperking hoeft geen belemmering te zijn om mee te doen aan paardrijden. Voor het paardrijden maakt St. Het Winnende Paard gebruik van manege de Zonnebeek aan de Brandlichterweg  in Denekamp. Op maandag wordt er gereden, van 18.00 uur tot 21.00 uur.De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructrices en ondersteund door veel vrijwilligers.

St. Het Winnende Paard stelt zich als doel de ruiters op een veilige en plezierige manier de beginselen van het paardrijden bij te brengen. Om dit voor iedereen veilig te kunnen doen beschikt de stichting over speciale materialen die ingezet kunnen worden om aan de behoefte van (bijna) elke ruiter te kunnen voldoen.

De Stichting is lid van de landelijke Federatie Paardrijden Gehandicapten (www.verenigingfpg.nl) en van de regionale Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost. www.vpgo.nl

Voor meer informatie ,of wilt u een ruiter aan  melden bij St. het Winnende Paard? Kunt u een aanvraagformulier aanvragen via het contactformulier.

Op zondag 13 oktober vinden de EID Dressuurwedstrijden plaats.